top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха геймплей от Dead Space!

EA Motive разкри първия геймплей от своя римейк на Dead Space, който ще излезе на 23 януари 2023 г.

 
Dead Space Remake
 

Едно вярно пътуване по алеите на паметта за феновете на оригинала, трейлърът включва запомнящи се локации, оръжия и способности . Класическият плазмен нож е показан на голяма част от кадрите, както и умението Stasis, което ви позволява да замразите некроморфите на място.


В трейлърът се чува гласа на Исак Кларк, който не присъстваше в първата игра на PS3. Той не беше мълчалив протагонист в Dead Space 2 и Dead Space 3, така че EA Motive сега внася гласа му в първото заглавие с този римейк. Ще има преработен потребителски интерфейс с нови контроли на картата и подобрена функция за локатор.

Друга нова функция е Intensity Director, която променя къде и кога се появяват некроморфите и коригира ефектите на околната среда като дим, светлина, частици и звук. „Сърдечният ритъм, дишането и усилията на Айзък също се коригират въз основа на нивото му на стрес, за да осигурят на играчите директна обратна връзка за неговото психическо, емоционално и физическо състояние“, се казва в съобщение за пресата.


Няма версия за PS4 на римейка на Dead Space, така че ще трябва да надстроите до най-новата машина на Sony, ако все още не сте го направили.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page