top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показа първият gameplay трейлър на Dune: Spice Wars!

Беше показан първият gameplay трейлър за Dune: Spice Wars, който показва най-новият поглед върху научнофантастичната вселена на Frank Herbert и последният опит да се превърне в стратегическа игра в реално време. Играта ще влезе в Steam Early Access през 2022 г.

 
Dune: Spice Wars
 

Връщайки играчите обратно в Arrakis, вие ще се борите за контрол над подправката, най-ценният и важен ресурс в цялата вселена. Идвайки от Shiro Games, създателите на Northgard, играта ще включва 4X елементи в реално време, докато се стремите да разширите контрола в селата на планетата, изпращайки комбайни да събират подправки, битки за защита на вашите селища и залавяне на другите. О, и винаги има пясъчни червеи, които могат да дойдат и да нарушат вашето спокойствие.


Играейки като херцог Letо Atreides, барон Vladimir Harkonnen и други герои, ще имате дипломатически възможности. Можете да използвате политическо влияние чрез Landsraad, за да постигнете целите си, да използвате уловки, за да подкопаете съперниците и да упражнявате икономическо надмощие, в допълнение към простото изпращане на войските в битка.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page