top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха gameplay на UFL, новата безплатна футболна игра. В клипа е Кристиано Роналдо!

UFL, футболната игра, която иска да поеме жанровата доминация от FIFA, разкри първия си геймплей трейлър. Играта ще пристигне „когато е готова“ през 2022 г. след 6 години на разработка и направи още по-големи очакванията след като подписаха договор със суперзвездата Кристиано Роналдо да бъде на корицата.

 
UFL
 

Новият трейлър на играта показва външният си вид в Unreal Engine, подобия на играчи, менюта в играта, опции за персонализиране и потвърждение, че UFL ще пристигне тази година за Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 и PS4. Играта е в "последен етап на разработка", така че да се надяваме, че няма да е твърде далеч.


По време на събитието, Strikerz разкриха, че UFL ще включва ranked и unranked режими и ще позволява офлайн игра, с поддържани мачове 2v2 и 3v3, както и неуточнени „специални събития“. Въпреки това, играта ще бъде изградена предимно около глобалната онлайн футболна лига на UFL. Тук играчите ще създадат свой собствен отбор и ще играят в рамките на „справедлива система за matchmaking, базирана на дивизии“. Дивизиите ще бъдат свързани с промоции и сезоните ще се провеждат в продължение на цяла година – в края на същата година един играч ще бъде коронясан като UFL шампион.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

264 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page