top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Геймър трупа планини от in-game валута в Gran Turismo 7 докато спи! (упътване)

Gran Turismo 7 е отличен състезателен симулатор, затънал в микротранзакции. И все пак, вместо да се върне обратно към тази част от играта, скорошна актуализация от разработчикът Polyphony Digital прави прогреса още по-гаден. Сега някои играчи се обръщат към нов AFK експлойт, за да събират милиони кредити, докато дори не играят играта.

 
Gran Tursimo 7
 

Всички автомобили в GT7 могат да бъдат закупени с кредити. Играчите могат или да печелят кредити, като играят играта, или да ги купуват като се започне от 5,40 лв за 100 000 кредита. Автомобилите в по-скъпия край на спектъра могат да струват 2 000 000 кредита, което се равнява на приблизително 40 лв. Но изглежда, че един играч е намерил начин да заобиколи тази система, а други следват примерът му.


Играч на име Septomor във форума на PSNProfiles разработи скрипт, който работи на компютър, за да играе състезания вместо вас. GT7 е игра за PS4 и PS5, но играчите могат да я играят на компютър, използвайки функцията Remote Play. Сценарият стартира състезания при определени настройки, за да изисква минимално въвеждане, което води до AFK игра и приблизително 650 000 кредита на час. Това са около 15 милиона кредита на ден или микротранзакции на GT7 на стойност 167 лв.


Играч на GT7, iLLmatic, публикува видео с инструкции в YouTube, показващо експлойта в действие. Играчите са съобщили за някои проблеми, като правилно настройване на наслагването на прозореца на скрипта или преминаването през менюто, но когато започне, други играчи съобщават, че програмата работи по предназначение.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

246 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page