top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Геймър спечели Xbox конзола за 4 000$, но не успя да я вземе на време

Геймър спечели единствен по рода си Xbox Series X, но така и не го получи, тъй като не успя да вземе наградата си навреме.

 
Customised Xbox Series Far Cry 6
 

Конзола е тематична за Far Cry 6 Xbox Series X, която също включва персонализиран контролер, копие на играта и Samsung NEO QLED телевизор. Конзолата е спечелена чрез Microsoft Rewards, в които играчите изпълняват задачи свързани с Xbox, за да печелят точки. Тези точки могат да се използват за участие в теглене на награди, получаване на карти за подарък, абонаменти за Game Pass и други.


Far Cry 6

Свързали са се с победителя, чрез имейл като са го информирали, че е спечелил лотарията на Microsoft Rewards. Победителят е трябвало да отговори за да получи пакета на стойност 4,288.98 долара.


Участникът трябвало да потвърди адреса си, телефонният си номер и възраст. Отговорът, на имейла, не трябвало да бъде по-късно от 22 октомври 2021 г.

Изглежда, че човекът няма начин да поиска наградата си. На негово място е избран нов победител.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


200 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page