top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Gearbox потвърди нова Brothers in Arms игра

Феновете на тактическия FPS шутър ще се зарадват като научат, че шефът на Gearbox потвърди, че компанията подготвя нова част от поредицата. Но не бързат да я показват, имайки предвид скандала, който имаха с Aliens: Colonial Marines.


Gearbox Confirms New Brothers In Arms Game

По време на подкаст, Ранди Пичфорд обясни една от причините защо се провали Aliens: Colonial Marines. Според него било прекалено рано да се обяви проекта, но Sega и Fox бяха развълнувани да работят заедно и то по такъв франчайз. След като обявиха играта, феновете си представиха нещо феноменално, особено като чуха, че Gearbox разработва Aliens игра, използвайки Unreal енджина. Очакванията били прекалено високи и нямало надежда за Gearbox да се справят.


Дали това е причината или не, можем само да гадаем. Все пак демото, което показаха първоначално, се различаваше драстично от крайния продукт. Но важното в случая е, че ще получим нова Brothers in Arms игра.


„Това е толкова необичайно, защото всички сме склонни да чакаме да обявим нещо“, добави Пичфорд. "Искам да кажа, че не обявихме Borderlands 3, докато не влезе в бета тестване. И е гадно, защото знам, че има много хора ... работим върху нова Brothers in Arms, но не казвам нищо, докато не имаме нещо, което да покажем, нали знаеш. И ние имаме фенове, които наистина обичат тази поредица и те просто ще трябва да страдат. "


Крайно време е Brothers in Arms франчайза да се завърне, защото последната главна част излезе през 2008г., когато получихме Hell's Highway. Преди близо десет години се подготвяше нова игра от поредицата, която изглеждаше, че е доста вдъхновена от филмите на Куентин Тарантино, но Ubisoft решиха да я отменят.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page