top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Gearbox ще стартира нов франчайз до края на фискалната година

По време на отчет, Take-Two разкри плановете си да пусне на пазара нов франчайз, създаден от Gearbox, разработчиците на Borderlands поредицата. Освен това, компанията смята да разпространи 21 игри до края на фискалната година, която приключва на 31-ви март 2022г.


Gearbox New Game

Доста сериозни планове имат от Take-Two. Те споделят, че от всичките тези 21 игри, четири ще бъдат "запленяващи" заглавия. Две от тях ще бъдат от доказани франчайзи, а другите - ще бъдат нови идеи. Новият франчайз на Gearbox спада към последните, като ще предложи същия висококачествен геймплей, който предлага Take-Two, като заглавия като Red Dead Redemption и Borderlands. Създателите на looter shooter-а имаше доста натоварени месеци напоследък, след като бяха закупени от Embracer Group за 1.3 милиарда долара. Въпреки че имат нови шефове, Gearbox ще продължи да работи с Take-Two по Borderlands франчайза.


Take-Two отбеляза, че Borderlands 3 се превърна в най-бързо продаваното заглавие на компанията, след като продаде 13 милиона копия от излизането на играта през септември 2019г. насам. Доста неща го очакват франчайза, след като шефът на Gearbox подсказа, че се разработва spin-off на Borderlands. А и да не забравим, че се снима в момента и филмова адаптация с Кевин Харт и Джак Блек.

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page