top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Genshin Impact може да се играе при 13K резолюция с NVIDIA GeForce RTX 4090

Актуализирано: 8.11.2022 г.

YouTuber-ът „Golden Reviewer“ качи видео как NVIDIA GeForce RTX 4090 подкарва Genshin Impact при невероятна 13K резолюция.

 
GeForce RTX 4090 Genshin Impact
 

Преди десет дни Golden Reviewer качи видео, показващо играта Genshin Impact, работеща при 7K резолюция. Golden Reviewer провежда теста на Genshin Impact при разделителна способност 6880 x 2880 с графични настройки до най-високо качество. Той също така е отключил ограниченията на FPS-а, така че играта да може да предложи над 60 fps.


Въпреки че това не е интегриран сравнителен тест на системата и компонентите, той предоставя информацията в цялото видео, за да покаже качеството при такава висока резолюция. Въпреки че Genshin Impact е мобилно и компютърно заглавие, то тя не натоварва системата, както биха направили по-тежки заглавия като Cyberpunk 2077 или Spider-Man на Marvel.

Той заяви, че е поставил Genshin Impact на възможно най-високите настройки, без напълно да съсипва изображението и играта. Разделителната способност на екрана е 13760 x 5760. Няма включено ъпскейлиране, базирано на AI, като DLSS, но ако играта може да интегрира такава поддръжка, тогава можем да видим още по-добра производителност, като същевременно запазим визуалното качество.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page