top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтече информация за новите герои в Genshim Impact

С пускането на актуализацията 2.3, Gorou и Itto си проправят път към играта. Остават само няколко седмици до пускането на актуализацията 2.4, която ще добави Yunjin и Shenhe, заедно с множество други неща. Наред с това се появиха някои интересни подробности за актуализация 2.5.

 
Genshin Impact New Characters
 

Теча на информация ни дава много детайли за предстоящите герои в следващата актуализация. Това изтичане беше публикувано от TZ, един от най-надеждните разпространители в общността за Genshin Impact.


Разработчиците ще добавят нова територия Enkanomiya. Районът ще има „архитектура в стил Sumeru“.

Genshin Impact Tweet

След това идва по-вълнуващата част, теча разкрива новите герои. Yae и Ayato ще дойдат в актуализацията 2.5. Заедно с това се посочва, че Shinobu ще бъде 4-звездният герой, който идва заедно с Yae.


Това би трябвало да развълнува много фенове, тъй като Shinobu е герой, който не сме чували или виждали много в играта. В играта има препратки от Sayu, в които се казва, че Shinobu е помощник на Itto. Sayu заявява, че тя трябва да е „нарушение на съня“, загатвайки за факта, че може да е доста мощен персонаж, като се има предвид, че е част от бандата на Arataki. Ще бъде интересно да научим повече за този изцяло нов герой.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

106 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page