top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Genshin Impact изкарва милиарди!

Помните ли кога Genshin Impact беше показана за първи път? Тя беше приет гневно от феновете на Nintendo, което доведе до поредица от достойни за мем снимки, където феновете на Breath of the Wild се събраха на конвенция, за да осмеят изданието!

 
Genshin Impact
 

Китайският разработчик miHoYo се радва на последният смях, тъй като се съобщава, че версията за смартфон на заглавието печели около 1 милиард долара приходи на всеки шест месеца. Имайте предвид, че това е отделно от това, което печелят от компютър и конзола.


Sensor Tower, който анализира цифрите, обяснява:

След пускането на играта в световен мащаб, заглавието отне 171 дни, за да генерира първите си 1 милиард долара на мобилни устройства, без да се включват разходите през магазини за Android от трети страни. След това бяха необходими допълнителни 195 дни, за да се натрупат още 1 милиард долара – в резултат на което заглавието набра 2 милиарда долара само през първата си година. Genshin Impact прекрачи етапа от $3 милиарда 185 дни по-късно, което означава, че играта има приходи от $1 милиард на всеки шест месеца, което я прави една от най-успешните мобилни игри на всички времена.

Въпреки че цифрите от конзолите вероятно са много по-ниски, рискуваме да са още впечатляващи, което може би обяснява защо Sony е толкова обсебена от live service игрите в момента. Шефът на PlayStation Jim Ryan намекна миналата година, че неговата компания ще адаптира някои от най-големите си интелектуални собствености към мобилни устройства и гледайки на този вид числа, това изглежда като хитра инвестиция.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page