top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

George R. R. Martin смята, че играта Elder Ring изглежда невероятно

Изглежда, че този детайл е някак забравен, но част от Elden Ring и неговия свят може да се припише на George R. R. Martin. Авторът, известен с поредицата си от книги „Песен за лед и огън“, си сътрудничи с FromSoftware за играта, както се разкрива от трейлъра. Неговият принос е оставен до голяма степен на нашето въображение, но сега писателят хвърли малко повече светлина върху проекта в нова публикация в блога си.

 
George R. R. Martin Elden Ring
 

Martin си спомня, че Hidetaka Miyazaki и неговият екип са се обърнали към него „преди много години“, за да го попитат дели би участвал. Неговата задача е била да „създаде предистория и история“ за това, което трябва да се превърне в Elden Ring. Въпреки че не се занимава с видеоигри, Martin приел работата.„Твърде вълнуващо, за да откажа“. FromSoftware искали той да осигури почвата за история на света,а това е нещо, по което авторът е страхотен: „Обичам да създавам светове и да пиша въображаема история“.


Неговата част от работата приключи преди години, но какво мисли той за играта такава, каквато е сега? „Трябва да кажа, че изглежда невероятно“, ентусиазиран е Мартин, споделяйки някои от последните трейлъри на играта. Част от работата му по изграждането на света ще бъде показана в най-новия трейлър на история.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


83 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page