top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ghost of Ikishima се разработва за PS5 и PS4

Не! Не е правописна грешка! Изглежда, че Sucker Punch подготвят ново самурайско приключение, ако се окажат верни твърденията на Ник Бейкър, който често има вътрешна информация от света на гейминга и често се оказва прав.


Ghost of Ikishima 2021

Информацията за Ghost of Ikishima се появи на 24-ти юни, след като множество лийкъри и хора с вътрешна информация споделят, че проекта се разработва в момента при PlayStation. Според Бейкър, Ghost of Ikishima e "expandalone", тоест е експанжън на Ghost of Tsushima, но не е нужно да притежаваме копие на хитовото заглавие на Sony. Бейкър сравни новото приключение с Gears 5: Hivebusters, което е самостоятелна сингълплеър кампанията, която излезе през 2020-та и беше сравнително кратка. Така че да очакваме същото нещо и с Ghost of Ikishima, стига да се окаже истина, че се разработва такъв проект.


Добрата новина е, че се очаква Ghost of Ikishima да излезе по някое време тази година и ще бъде за PS4 и PS5. Изглежда, че ще разберем дали всичко това е истина, когато се състои събитието на Sony, което трябва да се случи скоро време

450 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page