top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ghost of Tsushima и Returnal са сред новите PlayStation заглавия, които ще се появят за PC

Преди няколко месеца изтече информация с предстоящи заглавия, които ще се появят в GeForce Now. Nvidia отрече информацията да е вярна, но именно чрез лийка научихме, че God of War ще се появи за компютър. Не дълго след това Sony потвърди, че именно хитовото им заглавие ще се появи за PC в началото на 2022г.


Ghost Of Tsushima Returnal To Come For PC

Наскоро се появи нов списък с предстоящи игри, които ще се появят на платформата и отново има PlayStation ексклузиви. Сред тях са заглавия като Ghost of Tsushima, Rachet & Clank и др. Интересно е, че Twitter потребителя Cadreinth ни информира, че още ще видим и PS5 игри като Returnal и Horizon Forbidden West. Наскоро SteamDB актуализира своята страница и PlayStation PC имат доста скрити заглавия, което индикира, че в бъдеще PCMR ще се насладят на още хитови заглавия от каталога на PlayStation. Даже се очаква следващия PS ексклузив, който ще се появи за компютър да е Sackboy: A Big Adventure.Дори и изтеклия списък да се окаже верен, да не очакваме скоро да се появят заглавията за PC, защото Sony многократно са заявявали, че ще приоритизират PlayStation продажбите пред всички останали. И отново, ако информацията на Cadreinth се окаже достоверна, то заглавия като The Last of Us и Spider-Man ще си останат PlayStation ексклузиви.


Имайте предвид, че всичко това не е официално потвърдено от Sony, така че може Cadreinth да желае да привлече внимание, но въпреки това би било страхотно да видим повече PlayStation заглавия за PC. Вие коя игра на PlayStation най-много искате да видите за компютър?
294 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page