top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ghost of Tsushima получи последният си пач

Ghost of Tsushima получи последният си голям пач.

 
Ghost of Tsushima
 

По-рано тази седмица Sucker Punch публикува нови подробности за пач 2.18 за Ghost of Tsushima на уебсайта на PlayStation.


Въпреки че в момента не работим активно по никакви допълнителни корекции, ще продължим да наблюдаваме обратната връзка относно управлявания от общността събредит Gotlegends и съобщенията, изпратени до @SuckerPunchProd в Twitter за всякакви грешки или проблеми с висок приоритет, които се появяват

С други думи, със сигурност изглежда, че това ще бъде последният пач, който ще удари Ghost of Tsushima и нейният мултиплейър режим Legends. Откакто стартира през 2020 г., Ghost of Tsushima получи изобилие от актуализации и за двете платформи - PS4 и PS5, като огромното мнозинство се занимава главно с корекции на грешки и други технически проблеми, открити в играта. Някои актуализации обаче добавиха нови функции, като кросоувър броня с Horizon Forbidden West и други игри на Sony.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download297 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page