top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ghost of Tsushima: Legends получава нов мод, както и самостоятелно издание

Sucker Punch изненада всички геймъри, когато обяви безплатен кооперативен режим на игра за хитовото им самурайско заглавие. Legends успя да допринесе на играчите още часове геймплей, но изглежда, че мултиплеър компонента ще получи още екстри.


Ghost Of Tsushima Legends Standalone

На 3-ти септември Ghost of Tsushima: Legends ще излезе на пазара като самостоятелно заглавие, тоест няма да получите незабравимото приключение на Jin Sakai, а само мултиплеър мода. На 20-ти август да очакваме пач, който ще коригира доста неща по Survival мода. Пачът ще е безплатен за всеки, който има базовата Ghost of Tsushima или ако закупи Director's Cut, който също излиза на 20-ти август, или ако закупи самостоятелното издание на Legends.


Новата версия на Ghost of Tsushima: Legends ще получи нов Rivals мод. В него, два отбора ще се състезават да унищожат вълните от противници. Който първи успее да приключи и елиминира чудовищата, печели. Rivals мода не е ексклузивен за самостоятелното издание на Legends. Всеки, който има копие на базовата Ghost of Tsushima за PS4 или закупи Director's Cut също ще получи новото предизвикателство.


Самостоятелното издание на Ghost of Tsushima: Legends излиза на 3-ти септември и ще струва 20$.


139 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page