top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Режисьорът на филма по Ghost Of Tsushima иска „да го направи както трябва“

Режисьорът на Ghost of Tsushima, Chad Stahelski, разказва за своята адаптация на самурайското заглавие на Sucker Punch Productions, заявявайки, че той просто иска „да го направи както трябва“.

 
Ghost of Tsushima
 

Говорейки с IGN на червения килим за The Matrix Resurrections, Stahelski коментира:

Просто искаме да го направим както трябва. Знаете в какво могат да се превърнат адаптациите на видеоигри. Отделяме много време и го правим както трябва. Работим в тясно сътрудничество с разработчиците на играта, за да сме сигурни, че се придържаме към това, което я прави страхотна,

Той продължи, че продуцентският екип на Ghost of Tsushima в момента работи по сценария, но феновете на играта „ще бъдат много доволни от това, върху което работим“. Освен това Стахелски добави, че преиграването на Ghost of Tsushima няколко пъти е това, което го е накарало да направи филм по играта.


Що се отнася до кастинга за актьори, на въпроса дали озвучителят на Jin Sakai, Daisuke Tsuje, ще повтори ролята си във филма, режисьорът отговори:

Ще видим. Все още не сме стигнали толкова далеч.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page