top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Закратко се появиха снимки на Ghost в Twitter. Скоро ли ще обявят следващата Modern Warfare?

Разкриването на Modern Warfare 2 може да бъде неизбежно, тъй като разработчикът Infinity Ward подразни феновете чрез социалните медии. Освен ако студиото умишлено не ни троли, изглежда, че Ghost ще присъства на видно място в Call of Duty 2022, може би поемайки юздите от Captain Price?

 
Call of Duty Ghosts
 

Ако се вгледате внимателно в новото заглавно изображение и снимката на профила, качени в Twitter, се вижда затъмнено изображение. Въпреки това, като си поиграете с яркостта и контраста, в полезрението се появява позната боядисана с черепи глава...


Infinity Ward също премахна всички публикации от официалният си акаунт в Instagram. Това не е непременно потвърждение на Modern Warfare 2 – нито Infinity Ward, нито Activision са обявили официално продължението. Въпреки това, най-малкото предполага, че разкриването на Call of Duty 2022 идва съвсем скоро. Някои в общността на COD дори спекулират, че това може да бъде продължение на Call of Duty: Ghosts.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page