top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ghost Recon Breakpoint получава нова история

Актуализирано: 29.10.2021 г.

Когато Breakpoint излезе на пазара през 2019г., играта не получи много положителни оценки от играчите и критиците. Има все още верни фенове на екшън заглавието, които не се отказват и я поддържат жива.


Breakpoint Gets A New Campaign

Ubisoft ще ги възнагради, като ще вкарат в Ghost Recon Breakpoint нова кампания. Ъпдейтът се казва Operation Motherland и ще позволи на играчите да се борят за контрол върху острова Ауроа, който е разделен на множество зони, които принадлежат на най-различни фракции. Новите противници искат да вземат технологията, която присъства на острова, а играчите ще имат задачата на помогнат на The Outcasts да ги спрат.


Геймърите ще трябва да премахнат всякакво вражеско присъствие на острова, но освен новите фракции, Bodarks се завърнаха, като този път имат нови оръжия, технология и пет различни видове противници. Добрата новина е, че Maximum XP нивото е вдигнато от 30-то до 99-то.Хубаво е да виждаме, че Ubisoft продължават да пускат съдържание за тяхна игра, която не е от най-популярните и не е от най-успешните. Operation Motherland започва на 2-ри ноември.
62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page