top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Ghostwire: Tokyo е отложена за 2022г.

Новият проект на Tango Gameworks получи нова дата на излизане, след като студиото прецени да не бързат със заглавието. Вече Ghostwire: Tokyo ще се появи на пазара в началото на 2022г.


Ghostwire Tokyo Delayed 2022

"Ние взехме решението да отложим Ghostwire: Tokyo за началото на 2022г. Искаме играта да е във вашите ръце възможно най-скоро, че да можете да изживеете незабравима версия на обладан от духове Токио, който създаваме с толкова много усилия. Но в същото време сме фокусирани да опазим здравето на всички наши служители в Tango. Новата дата на излизане ще ни даде допълнително време да създадем Ghostwire както винаги сме си го представили." - това споделя Twitter акаунта на Ghoswire: Tokyo.


Студиото благодари за търпението и подкрепата, която показваме през цялото това време и споделя, че няма търпение да покажат повече от играта в следващите месеци.


В Ghostwire: Tokyo японският град е превзет от смъртоносни свръхестествени сили, а играчите ще използват всевъзможни способности за да победят чудовищата и да разберат какво се е случило. Въпреки че Tango Gameworks е собственост на Microsoft, при покупката на Bethesda, Ghostwire: Tokyo ще бъде временно ексклузивно заглавие за PS5 и PC. Една година след като се появи на пазара, играта ще излезе и за Xbox.
67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page