top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Храненето на кучетата в Ghostwire Tokyo води до награди

Има актуализация за това на какво са способни кучетата в Ghostwire Tokyo. Ново видео показва как Akito взаимодейства със Shiba Inu. След като се погрижи за кучето, то в крайна сметка изкопава малко валута, за него.

 
Ghostwire Tokyo
 

Видеото показва как Akito всъщност ще може да разбере какво казват кучетата в Ghostwire Tokyo. След като разговарят с това куче и го храни с кучешка храна от магазин, то ги отвежда до Meika.

Това не е единственият наличен вид взаимодействие. По време на предварителен преглед се появи куче. Докато Akito се разхождаше из града, то беше развълнувано и лаеше, когато беше изправен пред една алея. Това послужи като предупреждение, че посетител е там, така че играчът може да бъде нащрек и готов за атака. Знаем също, че е възможно да се галят кучетата в играта.


Ghostwire: Tokyo ще се появи на PS5 и PC на 25 март 2022 г. Хората, които са поръчали Deluxe Edition, ще получат ранен достъп от 22 март 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page