top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ghostwire: Tokyo включва шест графични режима на PS5

Ghostwire: Tokyo вече изглежда като игра, която ще бъде страхотна, докато играете, и изглежда, че играчите ще имат редица опции за изживяването си.

 
Ghostwire: Tokyo
 

Можете да играете в Quality Mode, който е просто 30 кадъра в секунда при 4K, за най-добро визуално изживяване, но жертвайки производителността. Тук ще намерите Ray-Tracing и всички други визуални екстри, които могат да хвърлят в тези нови конзоли.


След това има Performance mode, който работи при 60 кадъра в секунда. Губите няколко графични функции като Ray-Tracing и известна разделителна способност, въпреки че по-високата честота на кадрите, разбира се, е по-добра за игра.


Освен това имате High Frame-Rate Performance Mode и High Frame-Rate Quality Mode.


Първият е режим е с възможно най-висока честота на кадрите, позволяващо честота на кадрите да е по-висока от 60 кадъра в секунда, ако вашият телевизор или монитор са способни на това. Последният започва при 30 кадъра в секунда и премахва ограничението за честотата на кадрите. Това прави възможно честотата на кадрите да бъде по-висока от 30 кадъра в секунда, като същевременно се запазват повече от функциите, запазени за режим на качество.


Последните два режима са просто двата предишни режима, но с активиран V-Sync, което отново ще зависи от вашият монитор.


Така че има общо шест различни режима, от които да избирате, въпреки че не всеки ще има монитор или телевизор или честота на кадрите по-висока от 60 кадъра в секунда. Ако попадате в тази категория, тогава за вас наистина има само три режима, от които можете да избирате, и четири, ако мониторът ви има V-Sync.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


132 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page