top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Gigabyte Aorus 7000s SSD ще e съвместим с PS5

Производителя Gigabyte потвърди, че техният топ модел NVMe Gen4 SSD AORUS 7000s ще бъде съвместим с PlayStation 5. От фирмата отбелязват, че SSD-то отговаря на всички изисквания, които бяха повестени от Sony миналата седмица при пускането на новият бета ъпдейт.


AORUS Gen4 7000s SSD Works PS5

Моделът AORUS идва в две разновидности 1TB и 2TB. И двете версии ще се поддържат от PS5, като също така ще имат алуминиево пасивно охлаждане залепено от двете страни на SSD-то, което няма да попречи да се събере в слота, предвиден от Sony. Модела има скорост на четене до 7,000mb/s, което надхвърля изискването на Sony от 5.500mb/s(това е скоростта на вграденото в PS5 SSD).


Все още няма информация за реални тестове на съвместимост и производителност, така че може да се подходи предпазливо и е препоръчително да не се впускаме в покупка преди излизането на резултатите от тестовете. От Sony обявиха, че софтуерната опция, която позволява ползването на допълнителни SSD-та е все още в тестов период и подчертава, че е възможно изискванията да се променят в бъдеще.


Очаква се от излизането на пълен списък с поддържаните устройства от Playstation5.

87 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page