top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

God of War е най-доброто премиерно заглавие за PC на Sony

Вече живеем в свят, в който God of War е компютърна игра и е страшно добра. Имаше фантастичен стартов уикенд в Steam, със здрав брой едновременни играчи и множество положителни отзиви.

 
God of War
 

На 16 януари играта събра 73 529 едновременни играчи според SteamDB, най-високият връх, достигнат от някой от каталога на Sony за PC. Освен това е с впечатляващите 97% положителни оценки в Steam. Много отзиви хвалят отличната работа, която Jetpack Interactive и Santa Monica Studio са свършили на порта. Това е обнадеждаващо, след като през 2021 г. видяхме някои разочароващи портове от конзола към компютър като Ninja Gaiden, Shin Megami Tensei 3 Nocturne и Final Fantasy 7 Remake.


С наскоро сформирания лейбъл за издаване на PC PlayStation, заедно с Uncharted 4 и Uncharted: Lost Legacy, готови да направят скок към компютъра, изглежда, че Sony сериозно се ангажира да пренесе своята библиотека.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

83 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page