top of page
  • Снимка на автораCrazyR

God of War Ragnarok ще излезе за PS4 и PS5 през 2022г.

Очакваното от много нас, геймърите, се случи. Sony обяви, че продължението на God of War от 2018г. се отлага и ще излезе по някое време през 2022г. Не трябва да се изненадваме от тъжната новина, имайки предвид колко заглавия също бяха отложени покрай пандемията от COVID-19.


God Of War Ragnarok PS4 2022

В интервю шеф на PlayStation Studios, Хърмън Хълст (Hermen Hulst), сподели, че коронавируса повлия доста на Sony Santa Monica, защото екипа има ограничен достъп до специализирана техника, от която имат нужда, за да осъществят проекта. От една страна по-добре, че решиха да си дадат време и да не бързат, защото игра като God of War изисква много внимание и любов, а не да бързат и накрая да получим посредствено заглавие. Добрата новина в случая е, че God of War Ragnarok ще се появи и за PS4, а не както се очакваше да е ексклузивна за PS5. По този начин много повече геймъри ще имат достъп до новото приключение на Кратос.


Хълст допълни, че Gran Turismo 7 също ще се появи и за двете конзоли на Sony, но предупреди геймърите, че има голям шанс Horizon Forbidden West също да бъде отложена и да не излезе в края на годината, както се очакваше. Хълст е на мнението, че не трябва да жертват качеството на игрите си, но най-вече здравето на разработчиците. Все пак има много случаи, в които хора работят безумно много количество часове и така влошават физическото и психическото си здраве, само за да успеят да изкарат дадена игра навреме на пазара.

165 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page