top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

God Of War Ragnarok ще има опция за до 120 FPS!

God of War Ragnarok ще има графични настройки, които ще позволят да работи с до 120 кадъра в секунда, ако конзолата е свързана с правилния HDMI вход, който да поддържа тези настройки. Играчите, които имат по-нови модели 4k телевизори с HDMI 2.1 входове, ще могат да стартират играта при 120 FPS.

 
God of War Ragnarök
 

Геймърите с тези типове телевизори също ще могат да стартират играта при 40 FPS с 4k резолюция, ако изберат Resolution Mode в настройката за графиката на играта. Геймърите, които нямат телевизори с HDMI 2.1 вход, ще могат да стартират играта при 60 FPS в режим Performance и 30 FPS в режим Resolution.

Първоначално играта трябваше да излезе през 2021 г., но беше отложена от Santa Monica Studio за 9 ноември тази година. Забавянето, според интервю след презентацията на State of Play през 2021 г. с Херман Хълст, ръководител на световните студия на Sony Interactive Entertainment, е било „за да се гарантира, че Santa Monica Studio може да достави невероятната игра God of War, която всички искаме да играем."


God of War Ragnarok се развива по време на Ragnarök и ролята, пред която Кратос е изправен като баща, ще бъде разширена, защото синът му, Атреус, ще бъде малко по-голям и ще има повече боен опит. Твърди се, че историята е също толкова завладяваща, колкото и предишната.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Game Club

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

72 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Oct 30, 2022

Аз супер много очаквам играта

Like
bottom of page