top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

God of War Ragnarok може да бъде последният ексклузив за PS4

Като се има предвид факта, че както Horizon Forbidden West, така и God of War Ragnarok имат PS4 портове, човек би повярвал, че тенденцията ще продължи известно време.

 
god of war ragnarok
 

Това обаче изглежда далеч не е така, ако погледнем плановете на Sony отвъд God of War Ragnarok. След God of War Ragnarok, нито една от игрите, които Sony обяви досега, не е потвърденa, че има PS4 порт. Подобни на Marvel's Wolverine, дългоочакваното продължение на Marvel's Spider-Man и дори Final Fantasy XVI няма да бъдат пуснати на PlayStation 4. Това силно подсказва, че God of War Ragnarok може да бъде последната игра, която ще видим на PlayStation 4.


Въпреки че това може да разочарова много фенове, не е нещо толкова разочароващо. Ако погледнете по-голямата картина, ще разберете, че по времето, когато God of War Ragnarok излезе, PS5 ще направи 2 години от премиерата си. Някой може да се чуди, че това може да е начин просто, за да увеличат продажбите на PS5, но реалността е много повече от това.


Ако го погледнете, игрите, разработени специално за PlayStation 5, биха могли да се възползват много. Игровите двигатели за тези игри бяха оптимизирани , но тъй като PS4 не може да се справи, това означава, че разработчиците ще могат да се съсредоточат единствено върху PS5. Това вероятно би означавало, че ще видим още по-добри визуализации и по-излъскани игри за PS5. Въпреки че Sony тепърва ще направи съобщение за това, това изглежда като вероятната съдба на PS4.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download295 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page