top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

God of War Ragnarok може би е готова

В tweet Ruben Morales, водещият художник на God of War, загатна, че играта е завършена.

 
God of War Ragnarok
 

Той сподели видео на детето си, което играе предишното заглавие и продължи с това, че тя обича да играе новата игра, God of War Ragnarok, но той не може да покаже този кадър поради очевидни причини. Това вероятно означава, че играта е завършена и като се има предвид, че вече се насочваме към второто тримесечие, това изобщо не трябва да е изненадваща новина.


Това обаче може да означава, че може да получим премиерна дата скоро. Играта е планирана да излезе тази година, така че е време Sony да обяви датата на пускане. Слуховете предполагат, че може да получим премиера някъде през октомври, но няма голяма достоверност в това и тепърва ще получаваме лийкове, които може да потвърдят тези слухове.

God of War Ragnarok е последният ексклузив за PlayStation, който ще бъде пуснат тази година, така че очевидно има много шум около него. Измина известно време от излизането на PlayStation 5 и тепърва ще получим някои от най-очакваните игри. Тъй като Horizon Forbidden West вече надминава очакванията, феновете биха искали почти същото и от едно от най-престижните студия на Sony.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

207 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page