top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

God Of War: Ragnarok не се отлага за 2023, както се говореше в интернет пространството.

Слуховете могат да доведат, до множество неверни теории, но е хубаво когато те биват разбулени.


 
 

God Of War: Ragnarok не е бил забавен до 2023 г., продуцентът Кори Барлог подчерта, сред слухове, че нова информация за дългоочакваната игра PS4 и PS5 може да дойде днес, 30 юни. Том Хендерсън съобщава, че Sony планира да обяви датата на издаване скоро като допълнение към изданията на колекционера на играта.


В доклада обаче се казва, че новините по темата са забавени по причини, които са неизвестни. По отношение на слуховете за колекторското издание, Хендерсън каза, че това си издание ще включва 1:1 мащабна реплика на чука Mjolnir и значки на Thor, картата на света на играта, и още; Подробностите за ценообразуването не бяха оповестени в доклада и Sony не са обявили официално нищо за играта. Екипът за развитие на God Of War: Ragnarok е изправен пред критики от някои фенове относно липсата на информация, а шефът на Xbox Фил Спенсър говори, за предлаганото послание за подкрепа на екипа.


"Нямам търпение да се насладя на GoW, когато излезе. И благодарение на вас и екипа за невероятната работа, която отива в създаването на неща, които обичаме. Благодаря ви ", каза Спенсър на Барлог.


Точно тази седмица Барлог призова феновете да бъдат търпеливи за новините покрай Ragnarok. "Ако зависеше от мен щях да споделя цялата информация, когато знам за това. Но това не засяга само мен", каза той. "Така че, моля Ви, бъдете търпеливи. Обещавам, че нещата ще бъдат споделени в най-ранния възможен момент, в който могат да бъдат."


Според доклад Ragnarok ще бъде пусната през ноември, макар че в същия доклад се казва, че датата не е заключена и може да се промени.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page