top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Режисьорът на God of War иска да види играта адаптирана за Netflix

Cory Barlog, режисьорът на God of War от 2018 г., каза, че много би искал да види франчайза адаптиран в телевизионен сериал в стил Netflix. След огромния успех на серии като Castlevania и The Witcher. Той сподели убеждението си, че приключенията на Kratos и Atreus могат да работят еднакво добре, ако бъдат адаптирани за телевизията.

 
God of War
 

За да бъде ясно, Barlog просто споделяше собствените си „надежди и мечти“ и по никакъв начин не рекламираше предстояща премиера God of War по Netflix. „Впрочем, това не е намек или нещо подобно“, бързо поясни режисьорът.

"Просто вярвам, че игрите биха направили страхотни телевизионни предавания, защото прекарвате толкова много време с героите във фантастични светове."

Официална поредица на God of War може и да стане реалност след време, но изключително положителната реакция на първоначалния tweet на Barlog със сигурност доказва, че има интерес за подобно шоу. Темата бързо се напълни с мечтан кастинг и предложения за това къде може да отиде сериал с участието на Kratos.


Очаквано, повечето хора искат да видят Jason Momoa или Dave Bautista като Kratos.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.166 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page