top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Телевизионен сериал по God of War е в процес на разработка в Amazon Prime Video

Amazon Prime Video потенциално ще разшири своята гама от телевизионни сериали по видеоигри с не друг, а сериал по God of War.

 
God of War
 

Според Deadline, Prime Video е в преговори с PlayStation за адаптиране на God of War като телевизионен сериал. Създателите и изпълнителните продуценти на Expanse Mark Fergus и Hawk Ostby, както и продуцентът на Wheel of Time Rafe Judkins, искат да се присъединят към адаптацията.


Ако бъде финализирана сделка, God of War ще се присъедини към The Last of Us и Twisted Metal като най-новите ексклузиви за PlayStation, която ще се появи на телевизионният екран. Без да броим някои от другите водещи игри, адаптирани за големия екран, като Uncharted и предстоящия филм Ghost of Tsushima.


Въпреки това, The Last of Us се отправя към HBO, докато Twisted Metal се очаква в Peacock.


Но God of War няма да бъде единствената адаптация на видеоигра на Amazon. Amazon Studios в момента разработва телевизионен сериал Fallout от създателите на Westworld с участието на Walton Goggins, а сериалът Mass Effect също е подготвен за Prime Video.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

83 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page