top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчиците на Godfall за PS5 работят по екшън фентъзи шутър

Counterplay Games, разработчикът зад ексклузивната игра за PlayStation 5 и PlayStation 4 - Godfall, работят върху ново екшън фентъзи шутър заглавие. Въпреки, че студиото не е обявило нищо, длъжностните характеристики забелязани от VeryAli Gaming, разкриха за какво става въпрос. Counterplay специално търсят разработчици за своят „необявен кооперативен екшън фентъзи шутър“.

 
Godfall
 

Описанията на длъжността допълнително разкриват, че новата игра на Counterplay ще бъде фокусирана върху разказ с акцент върху герои, куестове и знание. Играта ще бъде „силно фокусирана върху битките“ и разработчикът търси някой с опит в 3D екшън бойни игри и екшън ролеви игри, което показва, че мистериозното заглавие ще включва RPG елементи. Изискването за опит в прилагането на „персонажи от трето лице“ предполага, че играта ще се играе от трето лице.


В допълнение, играта на Counterplay ще включва мултиплейър. Интересното е, че в длъжностната характеристика на продуцента се посочва, че кандидатите, които притежават опит в „разработване на синхронизирани анимации с множество символи (убийства)“, ще бъдат предпочитани, което показва, че играта може да включва стелт gameplay.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page