top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Търговската марка на видеоиграта GoldenEye е подновена на фона на слуховете за remaster

Въпреки че все още не е потвърдено, доказателствата за нов remaster на GoldenEye продължават да се увеличават. VGC откри, че търговската марка GoldenEye, покриваща „софтуер за електронни игри с възможност за изтегляне“, е получила второто си подновяване точно тази седмица.

 
GoldenEye
 

Това само по себе си не означава непременно нищо и търговските марки се подават и подновяват редовно от компаниите, дори когато няма планове за пускане на продукт. Това може да е така и тук.


Но подновяването на търговската марка GoldenEye специално за софтуера е интригуващо, като се има предвид, че от известно време се говори за HD ремастър на класическата N64 игра GoldenEye. VGC съобщи, че обявяването на подобна игра може да бъде забавено поради нахлуването на Русия в Украйна, като се има предвид как историята на GoldenEye включва Съветска Русия.


През януари изтекоха постижения на GoldenEye 007 за Xbox, което може да е допълнително доказателство за предстоящ ремастър. Феновете може да си спомнят как завършен ремастър на GoldenEye за Xbox 360 беше готов, докато не беше отменен поради проблеми с лицензирането.


През 2010 г. излезе римейк на GoldenEye за Wii, но в него Daniel Craig замества Pierce Brosnan. По-късно беше пуснато друго издание за PS3 и Xbox 360.


През 2022 г. се навършват 60 години от поредицата за James Bond. Компанията зад франчайза каза, че феновете трябва да „внимават за съобщения, събития и ново съдържание през 2022 г.“. Изглежда, че преиздаването на GoldenEye 007 може да бъде сред изненадващите съобщения, въпреки че нищо не е потвърдено на този етап.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page