top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализация на Gotham Knights в PSN обнадежди геймърите

Актуализирано: 10.05.2022 г.

Когато първоначално беше представен кооперативният режим на Gotham Knights, феновете бяха недоволни да отбележат, че той предлага само изживяване за двама играчи, а не за четирима играчи.

 
Gotham Knights
 

Въпреки това, стелт актуализация на страницата на PSN магазина на играта кара феновете да се надяват, че WB Games са променили решението си и неотдавнашното забавяне означава, че Gotham Knights все пак получава кооперация за четирима играчи. Както беше забелязано от потребителя на Reddit - SuspiciousTension19, PSN сега заявява, че играта поддържа до четирима играчи онлайн.WB Games по-рано оправда решението си да ограничи кооперацията на Gotham Knights до двама играчи. Говорейки пред IGN миналия октомври, креативният директор Patrick Redding каза:


Можете да изживеете приключение за четирима играчи, но мисля, че колкото повече се опитвате да се облегнете на това, толкова повече се налага да създавате среди, които наистина работят само за това. И ако погледнете фантазията на семейство Батман и когато тези герои се съберат, това често е странен сценарий за пропадане. Те ще бягат, влагайки усилията си в самостоятелна борба с престъпността, а след това ще се пресекат и ще се окаже, че преследват един и същи човек. И, знаете ли, те обединяват усилията си и поемат това и след това тръгват по отделните си пътища или решават да се обединят още малко. Фокусирането върху идеята за незабавното обединяване на двама да ни позволи да кажем: Добре, можем да изградим свят, който работи перфектно както за соло игра, така и за сдвояване.

Gotham Knights се очаква да излезе на 25 октомври 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


129 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page