top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Gran Turismo 7 ще има 420 модела автомобили и 90 състезателни писти

Брошура, раздавана в японски магазин за търговия на дребно, разкри повече подробности за предстоящата състезателна игара, Gran Turismo 7. Тя ще включва 420 различни модела автомобили и над 90 състезателни писти,с реалистично време и пейзаж.

 
Grand Turismo 7
 

Брошурата, на която бяха разпространени снимки от Yodobashi Camera, ни напомня, че „дългоочакваният режим GT“ се завръща. В този режим „можете да се насладите на автомобила“ и „ще можете да купувате, продавате и тунинговате колите си за състезанията“.


Гаражът ви ще позволява да съхранявате до 1000 превозни средства. Играчите са забелязали Ferrari F8 и F12 сред изображенията на брошурата.


Брошурата:

Grand Turismo 7 pamphlet

А ето и още допълнителна информация от нея:

  • Brand Central: Търговски център, който събира над 60 автомобилни марки. Тук можете да закупите над 300 автомобила произведени след 2011 г.

  • Used Cars Dealer: Тук са наредени колите, които отдавна са спрени от производство. Предлагат се и японските исторически автомобили от 80-те и 90-те години. Съставът ще се актуализира всеки ден.

  • Garage: Вашият гараж. Могат да се съхраняват до 1000 коли и можете да гледате и настройвате колите си.

  • Tuning Shop: Двигатели, гуми, спирачки, окачване и т.н.. Предлагат се огромно количество тунинг части. Можете също да закупите компресор, турбокомпресор, да намалявате теглото и увеличавате твърдостта.

  • GT Auto: Облечете колата си тук. Има над 130 колела и над 600 аерочасти. Предлагат се също смяна на масло, автомивка, боядисване и редактиране на стикери.

  • Scapes: Над 2500 места за снимки в 40 страни по целият свят. Поставете колата си на красив пейзаж и правете реалистични HDR снимки.

  • License Center: Научете техниката на шофиране от нулата. Можете да научите на основни техники за различно шофиране за всяка кола.

  • Mission Challenge: 0-400 м Битка, Дрифтинг, Max Speed ​​Challenge, "Music Rally", което можете да се състезавате под музика и т.н.... Можете да изживеете уникални събития, които са различни от обикновените състезания.

  • World Circuits: Световни писти като Льо Ман и Нюрбургринг, любими електронни места като Trail Mountain. Над 90 красиви състезателни кътчета са в играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.197 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page