top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Grand Theft Auto V пристига за PS5 и Xbox Series X|S на 11-ти ноември

Броят платформи, на които я има заглавието с отворен свят, ще се увеличи тази есен, когато Rockstar ще пусне на пазара next-gen версията на GTA V. Собствениците на новите конзоли ще могат да избират дали закупят сингълплеър кампанията или само прочутият Online мод.


GTA V PS5 Xbox Series X November

Притежателите на PS5 имат предимството пред конкуренцията, защото ще имат възможността да играят Online мода на GTA V напълно безплатно за цели три месеца или по-конкретно до февруари 2022г. Тези от вас, които имате PS4 и PS+ получавате 1 милион долара всеки месец, докато се появи подобрената версия на GTA Online.


GTA V и GTA Online за PS5 и Xbox Series X|S ще имат нови екстри, но Rockstar не дава подробности какво значи това. Знаем за момента, че ще има подобрени графики, технически подобрения и общо взето ще се възползва от мощността на новото поколение конзоли.


През 2021г. Rockstar отбелязва 20 години от излизането на GTA III и по този повод, ще има много изненади за GTA Online. Въртят се и слухове из интернет, че ще има римастър или римейк на GTA III, но още нищо не е официално обявено от Rockstar. Крайно време е да се случи! Както и да видим римастъри/римейкове на Vice City и San Andreas

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page