top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Grand Theft Auto Remastered Trilogy излиза тази есен

Слуховете за римастър версии на класиките GTA 3, San Andreas и Vice City стават все повече и повече с всяка изминала седмица. Но най-накрая имаме по-надеждна информация, идващата от сайта Kotaku.


Grand Theft Auto Remastered Trilogy Report This Fall

Докладът на сайта посочва, че са разговаряли с трима различни източници, които са свързани с Grand Theft Auto Remastered Trilogy. И тримата споделят една и съща информация, че проекта се разработва от Rockstar от известно време и се очаква да излезе тази есен за множество платформи, включително и мобилни устройства. Първоначалният план на компанията е бил да пуснат римастър трилогията като бонус към Xbox Series X и PS5 версиите на PS5, които ще излязат през ноември. В последствие плана се променил и сега Rockstar ще пусне Grand Theft Auto Remastered Trilogy самостоятелно. Любопитното е, че тази колекция трябвало да излезе по-рано тази година, но пандемията забавила процеса на разработване.


Подобрената трилогия ще се продава дигитално и ще бъде за Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Google Stadia и мобилни устройства. Игрите ще използват Unreal енджина и ще бъде смесица от нови и стари графики. Ще има леки промени от оригиналите, но щели да бъдат верни на класиките от PS2 ерата на GTA поредицата. Няма конкретна дата, на която ще се появи Grand Theft Auto Remastered Trilogy, но се очаква да е през октомври или ноември 2021г. Фокуса на разработчиците са конзолните версии на трилогията, като се очакват те да излязат тази година, а останалите като PC и мобилни устройства по някое време през 2022-ра.


Римастърите се разработват от Rockstar Dundee, които преди се казваха Ruffian Games. Техен предишен опит включва работа по Crackdown 2 и Crackdown 3. Докладът на Kotaku още посочва, че Rockstar разглеждат вариант да направят римастъри и на други техни класики, в зависимост колко добре се представи Grand Theft Auto Remastered Trilogy. Един от претендентите да получи римастър е оригиналната Red Dead Redemption, но не е ясно кога ще се случи това.

863 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page