top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Grand Theft Auto VI най-рано през 2024г.

Няма как да мине месец без ПОНЕ един слух за дългоочакваната шеста част от GTA поредицата. Геймърите дори се шегуват, че такъв проект е само мит и никога няма да излезе. Но според надежден лийкър, Rockstar смята да взриви гейминг света като пусне GTA 6 през 2024г.


GTA 6 2024

В свое видео, Том Хендърсън оповестява своите зрители, че има любопитна информация относно GTA 6. Сигурно ще си кажете, че това е поредния интернет трол, който само прави това видео, за да получи гледания, но трябва да изтъкнем факта, че Том сподели доста детайли относно Battlefield 2042 и то няколко месеца преди ЕА да я покажат на целия свят. Така че има шанс това, което Том споделя, да се окаже истина. Но ето какво ни информира Хендърсън:

Във видеото, Том иска да отбележи, че разработването на Grand Theft Auto VI е в доста ранен етап, така че това, което споделя, има голям шанс да се промени с времето. За момента, Хендърсън знае, че играчите ще обикалят модерен Vice City, но градът няма да е огромен като предходните заглавия на Rockstar. Вместо това компанията ще пусне малка част и постепенно ще се увеличава. Причината за това решение е, че компанията не иска да натоварва своите служители да работят безумно количество часове, след като Rockstar бяха обвинени именно в такава практика при разработването на Red Dead Redemption 2.


Друг интересен детайл относно GTA 6 е, че отново ще имаме трима протагонисти, като единия от тях ще е жена хакер. Слухове относно съвременна версия на Vice City и женски персонаж в GTA 6 са най-често срещани, така че дали Rockstar най-накрая ще каже дали всичко това е истина?


За финал, Том Хендърсън споделя, че играчите да очакват Grand Theft Auto VI най-рано през 2024-2025г. и не по-рано. Слух в интернет сочи, че преди това ще видим римастър или римейк на Red Dead Redemption 1, но кой знае дали това ще се случи.
827 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


omg thanks

Like
bottom of page