top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Директорът на Gravity Rush иска Sony да портне франчайза за компютър

Директорът на Gravity Rush, Keiichiro Toyama заяви, че би искал Sony да портне франчайза на компютър, за да може да достигне до нова аудитория. Toyama, който беше един от основателите на Bokeh Game Studio и в момента работи върху Slitterhead, каза, че също би искал да се обедини със Sony, ако някога решат да направят още една игра Gravity Rush.

 
Gravity Rush
 

Toyamaказа на Gravity Rush Central, че би било „добре да отворите играта за повече потребители“, като порт на Gravity Rush за компютър. Това също би позволило на Gravity Rush 2 да работи при 60 кадъра в секунда. Дали Sony смята, че това е нещо добро, е съвсем друг въпрос. Досега Sony портна Horizon Zero Dawn, Days Gone и God of War за компютър с колекция Uncharted: Legacy of Thieves, която идва по-късно тази година. Всичко те са по-големи и може би по-популярни заглавия. Има и цял списък с други, които феновете биха искали да видят портнати за компютър.


Въпреки че събра положителни отзиви и посветена фен база, Gravity Rush не беше голям хит. Първото заглавие е продадено в 200 000 копия на PlayStation Vita, преди да бъде ремастерирано за PS4. Данните за продажбите на PS4 версията на Gravity Rush или Gravity Rush 2 не са налични, но със сигурност не беше игра с милиони продажби. Все пак Toyama каза, че „очевидно би искал“ да работи върху ново заглавие на Gravity Rush, въпреки че би било предизвикателство в Bokeh Game Studio, защото „има различни неща, които трябва да имате предвид“. Шансовете ново заглавие да бъде са малки.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page