top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха GreedFall 2: The Dying World

Nacon и Spiders официално обявиха GreedFall 2: The Dying World за компютър и конзоли.

 
GreedFall 2: The Dying World
 

Предстоящата игра се развива три години преди събитията от първата игра и поставя играчите в контрола на роден от Teer Fradee, който е бил изкоренен със сила и отведен на континента Gacane. Играчите трябва да се борят за свободата си с помощта на дипломация, хитрост или битка.Много сме развълнувани да разкрием GreedFall 2 на всички, новата игра от Spiders. Много фенове по целия свят молеха за това продължение и ние сме щастливи да публикуваме тази нова игра, която тези фенове със сигурност ще харесат. Надяваме се също, че ще се хареса на нови играчи и всички фенове на ролевите игри, страхотните истории, екшъна и фентъзито.

, каза Alain Falc, главен изпълнителен директор на Nacon.


Докато работихме по Steelrising, нашата любов към вселената GreedFall никога не избледня и затова сме развълнувани, че се завръщаме към нея. В тази нова глава играчите ще изследват стария континент с неговите по-големи и по-разнообразни среди. Те ще срещнат нови спътници и нови фракции и се надявам да имат незабравими приключения.

, добави Jehanne Rousseau, основател и директор на студиото за разработка на Spiders.


GreedFall 2: The Dying World се планира да излезе през 2024 г. за PC и конзоли.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Yorumlar


bottom of page