top of page
  • Снимка на автораCrazyR

GTA 6 няма да бъде толкова провокативна или забавна като предходните части

Това смята, че ще се случи с дългоочакваното заглавие, единия от бившите основателите на Rockstar Games Джейми Кинг. Той сподели в интервю какво очаква да се случи с компанията и с бъдещите им проекти, които се разработват в момента.


GTA 6 Will Not Be Edgy And Funny

В интервю Кинг споделя, че предстоящите игри на Rockstar ще имат доста по-различен тон, което значи, че най-вероятно или ще променят, или ще премахнат провокативните елементи на Grand Theft Auto, както и няколко други заглавия на компанията. Кинг изтъкна, че няма да има драстични промени по геймплея, но хумора няма да е същия като преди, главно заради ключовите хора, които напуснаха Rockstar, като Дан Хаузър, например.


„Няма да се изненадам, ако тонът започне да се променя. И ако се случи, може би няма да е толкова провокативен или забавен. Просто мисля, че може би има повече възможности за тях да направят нещо смешно, защото никога не го правят. Може би не. Там има красива машина, която трябва да се постараеш много, за да я прецакаш.”


GTA поредицата е известна с това как обича да се подиграва на общността. Ще е доста тъжно, ако се изгуби изцяло чара на франчайза. Промените са неизбежни, но дано не са толкова драстични.


990 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page