top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализацията на GTA Online за PS5 и Xbox Series X дава на новите играчи по $4 000 000

Версията на GTA Online за PS5 и Xbox Series X дава предимство на новите играчи с нова функция Career Builder и подарък от $4,000,000.

 
GTA Online
 

Rockstar обяви, че ще въведе нова система за включване в GTA Online, която ще включва нова функция Career Builder - специално проектирана за нови играчи или тези, които искат да нулират своят герой. Това обаче дори не е най-добрата част, тъй като новите играчи също ще получат подарък от $4 000 000, които да похарчат за неща като бизнес имоти, превозни средства и оръжия.


Ако това не е достатъчно, за да ви убеди да опитате GTA Online, Rockstar също обяви, че редица нови подобрения в качеството на живот, които ще бъдат включени в премиерата на PS5 и Xbox Series X, включително новоразработено въведение и урок за нови играчи, ново главно меню, което ви позволява да скачате директно в свободен режим, обири, състезания, режими на противник, ново седмично съдържание за събития и други.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download162 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

2 Comments


Видях че gta V онлайна е безплатен за потребителите на playstation 5 но това временно ли ще бъде

Like
GAME.bg ᴷ
GAME.bg ᴷ
Mar 08, 2022
Replying to

Само за 3 месеца!

Like
bottom of page