top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Актуализацията на GTA Online за PS5 и Xbox Series X дава на новите играчи по $4 000 000

Версията на GTA Online за PS5 и Xbox Series X дава предимство на новите играчи с нова функция Career Builder и подарък от $4,000,000.

 
GTA Online
 

Rockstar обяви, че ще въведе нова система за включване в GTA Online, която ще включва нова функция Career Builder - специално проектирана за нови играчи или тези, които искат да нулират своят герой. Това обаче дори не е най-добрата част, тъй като новите играчи също ще получат подарък от $4 000 000, които да похарчат за неща като бизнес имоти, превозни средства и оръжия.


Ако това не е достатъчно, за да ви убеди да опитате GTA Online, Rockstar също обяви, че редица нови подобрения в качеството на живот, които ще бъдат включени в премиерата на PS5 и Xbox Series X, включително новоразработено въведение и урок за нови играчи, ново главно меню, което ви позволява да скачате директно в свободен режим, обири, състезания, режими на противник, ново седмично съдържание за събития и други.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

157 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page