top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

GTA Online получава нова история с участието на Franklin и Dr. Dre

Rockstar ще изпълни обещанието си, което направи през 2013г. Ще добави нова история за GTA V чрез онлайн компонента на играта.


GTA Online Gets Story DLC

DLC-то се казва "The Contract" и ще излезе на 15-ти декември. В него ще видим единия от главните герои - Franklin, както и рапърът Dr. Dre. Lamar също ще присъства в новата история, която е част от "GTA Online Story". Това индикира, че в бъдеще може да видим още приключения.


Историята на "The Contract" се развива години след големия удар, който Franklin, Michael и Trevor направиха, когато обраха Union Depository. Franklin си е създал агенция, която се грижи за нуждите на елита във Vinewood. Той си търси надежден партньор и голям клиент. Вие ще сте партньора, който Franklin търси, за да развиете още повече бизнеса. В новата история ще се срещнем и с Dr. Dre и ще му помогнем да му върнем телефона, който е в грешните ръце и съдържа музика от рапъра, която не е излязла на пазара все още. Изглежда това е клиентът, който Franklin търси."The Contract" излиза на 15-ти декември и се очаква в него да чуем и музиката, която Snoop Dogg е създал. Повече подробности за "The Contract" ще научим скоро.

164 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


borissan007
borissan007
Dec 09, 2021

Ще я играя задължително . Безплатна ли ще е история на онлайна ?

Like
bottom of page