top of page
  • Снимка на автораCrazyR

GTA Trilogy се завърна за PC, след катастрофално излизане на пазара.

Миналата седмица GTA: The Trilogy - The Definitive Edition излезе на пазара и множество геймъри не са доволни от работата, която са вложили Rockstar. Малко след като се появи в продажба, PC версията на трилогията беше премахната от Rockstar Games Launcher.


GTA Trilogy Remastered Returned For PC

Не лошото качество на подобрените версии на вечните класики бе причината да се премахне от магазина на Rockstar, а по-скоро нелицензирана музика, както и сведения, че в римастъра на GTA: San Andreas е имало файлове на прочутия "hot coffee" мод. Ако не сте запознати, това е с*екс мини-игра, която позволяваше на протагониста CJ заедно с някое женско NPC да практикуват малко креватна гимнастика.


Освен, че не можеха да закупят GTA: The Trilogy - The Definitive Edition, геймъри, които вече имаха копие на трилогията, нямаха достъп до нея и не можеха да играят. За определен период от време нито едно заглавие не можете да се играе през Rockstar Games Launcher - нито GTA V, нито Red Dead Redemption 2, нито нищо. За щастие, този проблем беше оправен, както и GTA: The Trilogy - The Definitive Edition вече може да се закупува и играе на PC.
116 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page