top of page
  • Снимка на автораCrazyR

GTA V вече има 155 милиона продадени копия

Вече минаха осем години, а GTA V продължава да се продава изключително добре. Take-Two разкри своят отчет за приходите и сподели, че хитовото заглавие с отворен свят е регистрирало 155 милиона продадени копия.


GTA V Sold 155 Million Copies

Освен това за последните три месеца цели 5 милиона копия бяха продадени. Дори игри, които излизат през годината не печелят толкова, камо ли заглавие, което е на почти 10 години. По този начин GTA V вече има 155 милиона продадени копия, което е близо половината от всички продадени GTA игри. Очаква се с излизането на next-gen версията на GTA V през следващата година, бройката да се увеличи още повече. После се чудим къде е GTA VI...


Rockstar разкри колко продадени копия има и другото им хитово заглавие - Red Dead Redemption 2. Уестън приключението е успяло да продаде 39 милиона копия, а целия франчайз има 62 милиона. Това означава, че първата игра е продала 23 милиона копия.


Но пак - Защо още се купува GTA V? Играта е феноменална, това е факт! Но на този етап не е ли изиграна от всеки геймър по света?


54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page