top of page
  • Снимка на автораCrazyR

GTA V продаде над 140 милиона копия

GTA V продължава да е огромен успех. На скорошно събрание, Take Two обяви, че open world играта е продала над 140 милиона копия. Тази цифра се очаква да се увеличи още повече, след като GTA V излезе и за новото поколение конзоли.


Въпреки че играта е на повече от 7 години, 2020-та беше най-печелившата за GTA V. Take Two разкри, че досега никога не са продадени толкова много копия за една година, откакто GTA V излезе през 2013г. Take Two допълни, че хората са похарчили с 28% повече в GTA Online, което е доста повече, отколкото са очаквали.


Rockstar редовно пуска ново съдържание за онлайн компонента на GTA V, като през декември пусна Cayo Perico Heist ъпдейта, който представи и нова локация. Take Two обяви, че през 2020-та е имало най-много играчи всеки месец в сравнение с предходни години.


GTA V не е единствената игра, която носи солидни пари на Rockstar, защото Red Dead Redemption 2 е продала над 36 милиона копия. Red Dead Online пък отчете най-много играчи, нови и стари, през декември.


Определено, обаче, GTA Online е най-голямата причина за този успех на Rockstar и Take Two. По-късно през годината очакваме GTA V за PS5 и Xbox Series X/S. До тогава Rockstar ще продължи да поддържа GTA Online, както и Red Dead Online.178 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page