top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Поддръжката на PS5 контролерa в GTA 5 ще ви позволи да усетите времето и пътните настилки!

Една функция на контролера DualSense, която обожавахме в Playroom, е начинът, по който някои нива ви позволяват да усетите дъждовните капки в ръцете си. Това е нещо, което разработчиците се колебаеха дали да внедрят, така че шапка долу за Rockstar. Предстоящият ремастър на разработчика от следващо поколение всъщност звучи така, сякаш ще използва пълния набор от функции на PlayStation 5, включително способността да усещате времето в Лос Сантос.

 
GTA V
 

Пишейки в блога на PlayStation, ето какво се казва конкретно за иновативния контролер на PS5:

Почувствайте всеки момент от действието чрез адаптивните тригери на безжичния контролер DualSense и усъвършенстваната обратна връзка, давайки на играчите възможността да изпитат нови усещания като промени в пътната настилка, допълнителни усещания от специфични метеорологични ефекти, повреда, обратна връзка от експлозии и други.

Поддръжката за уникалния набор от функции на конзолата от следващо поколение обаче не свършва дотук. GTA 5 най-накрая ще има бърз Loading благодарение на SSD-то и най-накрая получава HDR поддръжка. Интерес за нас е и поддръжката за 3D аудио, което трябва да помогне на Лос Сантос да се почувства по-оживен. „Чуйте действието с изключителна прецизност с Tempest 3D AudioTech, от дросела на откраднат суперавтомобил, стрелбата наблизо, рева на хеликоптер над главата ви и други неща."


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

68 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page