top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Guerrilla Games подготвят екип за мултиплеър игра

Разработчиците на Horizon Forbidden West публикуваха в интернет обяви за работа, които индикират, че студиото желае да създаде мултиплеър заглавие. Guerrilla Games желаят да назначат "Senior Social Systems Designer" и "Senior Narrative System Designer".


Guerrilla Games Hires For Multiplayer Project

Първата длъжност ще работи с основен екип от множество дизайнери, фокусирани върху социалните системи и ангажираността на играчите и ще трябва да създават и споделят иновативни функции за изграждане, ангажиране и подхранване на взаимодействията между играчите. За втората позиция кандидат трябва да има опит в създаването на история за сингълплеър и онлайн RPG заглавие с отворен свят.


Режисьорът на Horizon Zero Dawn, Матиас Де Йонг, сподели в интервю, че имало концепция за ко-оп елементи в първата игра, но за жалост трябвало да ги премахнат. Така че може да видим някаква форма на мултиплеър в предстоящо Horizon заглавие, но със сигурност няма да е в Forbidden West, тъй като досега няма никаква дума за такова нещо.


Може и Guerrilla Games да подготвят нещо съвсем ново, но каквото и да е, със сигурност ще мине доста време преди да научим какво са замислили от студиото.

53 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page