top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Guerrilla Games разработват нова игра от 2018г. насам

Много от нас, геймърите, очакваме с огромно нетърпение Horizon Forbidden West. Новото приключение на Ейлой за момента се очаква да излезе до края на годината, но от Sony предупредиха, че има голяма вероятност да я отложат за 2022г. Изглежда, обаче, че студиото подготвя нов проект от известно време.


Guerilla Games New Project

LinkedIn профила на Саймън Ларуш показва, че той работи като Game Director по необявено заглавие от началото на 2018г. Това подкрепя слуховете, че Guerilla Games разработват две заглавия, като едното от тях е Horizon Forbidden West. Но какъв ли може да е другия проект. Доста геймъри се надяват да е нова Killzone игра и по този начин да се завърне FPS франчайза. А кое по-подходящо студио за тази задача от хората, които са създали Killzone.


Трябва да отбележим, че Саймън Ларуш има доста голям опит в гейминг индустрията. Той е в бизнеса вече повече от 20 години като някои от игрите, по които е работил, са Killzone 2, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs 2 и отменената Rainbow Six: Patriots. Изглежда, че по каквото и да работят Guerilla Games, то проекта ще е доста специален. А щом вече се разработва от три години, има шанс Sony да обявят нещо на предстоящото им събитие, което все още няма официална дата.


Лично ние смятаме, че няма да бързат с анонс. По-скоро ще изчакат Guerilla Games да пуснат на пазара Horizon Forbidden West и след това по някое време ще разкрият повече.

56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page