top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Guillermno del Toro изясни коментарите си по повод Silent Hill

Guillermno del Toro изясни коментарите си на The Game Awards по-рано този месец, заявявайки, че просто възнамерявал да „погъделичка самочувствието“ на Konami“.

 
Guillermno Del Toro
 

По-рано този месец на наградите The Game Awards, режисьорът носител на Оскар Guillermno del Toro се появи чрез предварително записано съобщение, за да обяви победителя за най-добра художествена режисура. Въпреки това, докато беше там, Del Toro не можа да устои на лукав коментар, казвайки: „Знаеш ли един франчайз в който обичам арт посоката: Silent Hill. Надявам се да получим нова игра от тях“.


Това съвсем разбираемо доведе до много спекулации, че del Toro знае нещо, което обществеността не знае по отношение на франчайза Silent Hill. Въпреки това, говорейки в подкаста Happy Sad Confused, той отхвърли всякакви спекулации, че има вътрешна информация за случващото се в Konami по отношение на поредицата Silent Hill.


„Не, изобщо не“, когато го попитаха дали работи по някакви проекти, свързани със Silent Hill. „Това е само едно от онези неща в живота ми, които нямат смисъл. Просто исках да погъделичкам самочувствието на Konami, защото не разбирам. Това, което щяхме да направим беше толкова перфектно, толкова завладяващо.“, каза del Toro.

P.T. Sillent Hill

Очевидно все още е наранен от отмяната на сътрудничеството между него, пионера на Metal Gear Solid Hideo Kojima и актьора от The Walking Dead Norman Reedus. Жалко е, че сътрудничеството между триото никога не се състоя във вселената на Silent Hill, но Death Stranding, събра триото като del Toro даде лицето си за герой, а Norman Reedus играе главния герой Sam Porter Bridges.


Междувременно слуховете около Silent Hill франчайза продължават да се вихрят. По-рано тази година в доклад се твърди, че в момента се произвеждат множество игри на Silent Hill и ще бъдат представени следващата година. Друг слух дори твърди, че Hideo Kojima отново е замесен с франчайза след безцеремонната отмяна на Silent Hill, но досега поне нито един от тези слухове не е потвърден като легитимен.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page