top of page
  • Снимка на автораJoseph Chanov

Guilty Gear: Strive DLC героя Baiken пристига заедно с нова арена

Любимата на всички Японска майсторка на меча се включва в екшъна.

 
Guilty Gear: Strive Baiken
 

Според официално съобщение на Arc System Works, Guilty Gear: Strive DLC героят Baiken пристига днес (28-ми Януари) за всички, които притежават Season Pass 1, като ще бъде налична за отделно закупуване на 31-ви Януари.


Допълнителният battle stage “Lap of the Kami” пристига по същия начин—28-ми Януари за притежателите на Season Pass 1 и наличен за отделно закупуване на 31-ви Януари. Тук обаче разликата е, че това важи само за PlayStation юзърите. Тези, които ползват Steam (PC) версията на играта, ще имат достъп до нивото още на 28-ми Януари.


Черешката на тортата е новият mode “Combo Maker”. Това е безплатно допълнение към играта на 28-ми Януари. Чрез него ще можете да съчинявате собствени уникални комбота и да ги споделяте с останалите играчи. Естествено, ще можете и вие да търсите и разглеждате интересни комбота от всички, които ползват Combo Maker-а.


Eдин видео гайд за начинаещи Baiken ентусиасти:

Ето и малко интересни данни за Baiken, взети от официалния сайт на Guilty Gear: Strive:


Baiken

Озвучава: Маюми Асано

Височина: 162см

Тегло: 45кг

Кръвна група: B

Рождена дата: 5-ти Март

Произход: Колония

Хобита: Пиене

Интереси: Загубила всичко

Не харесва: Тануки статуетки


Baiken e мечница от японски произход с къс фитил, което я кара бързо да се впуска в битка. Тя е от типът хора, които пристъпват към действие, преди да обмислят нещата. Придържа се към принципите си и не се отказва, докато не уреди разногласията. Въпреки това, тя все пак може да признае, когато другата страна е в правото си.


Дясната ѝ ръка има прикрепено скрито оръжие, както и изкуствена ръка, модифицирана за нападение. Тя се е заклела да отмъсти на That Man, след като е получила сериозна рана и е загубила приятелите и семейството си в Кръстоносните походи.


Guilty Gear: Strive е налична както за PlayStation 5 и PlayStation 4, така и за PC чрез Steam.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page